concerte

Anul asta se anunta unul muzical, plin de concerte bune. Nu mai trebuie sa fugim prin Europa dupa concertele trupelor preferate, cica vin ei prin vizita. Si bine fac, ca pe unii ii asteptam de ceva timp. Deci, sa le luam pe toate intr-o ordine aleatorie.

Vara asta ne prinde la festival

Evident, prima oprire la coada de bilete o facem pentru binecunoscutele festivaluri estivale si ma refer aici la Untold (unde vin printre altii Afrojack, Armin Van Buuren sau Steve Aoki), Electric Castle (cu alt-J cap de afis) sau Summer Well care anul acesta anunta un line-up foarte tare (poate cel mai tare de pana acum) cu Interpol, Birdy,  Metronomy, Nothing but Thieves si mai ales The Kills. In plus, pe langa acestea rasare si festivalul Awake, de pe domeniul Teleki din Gornesti, Mures care ii are in program printre altii pe Rag’n’Bone Man si Tom Odell. Nu ai cum sa nu ii stii, ia de aici si asculta ceva frumos de la primul dintre ei: Rag’n’Bone Man cu Human.

Tot in vara, la Cluj ai un concert pentru care iti iei deja si biletele de avion: Depeche Mode pe Cluj Arena. Enjoy the Silence and go to Heaven. Bilete intre 131 si 487 RON si o mini vacanta intr-un oras misto. Ne vedem acolo, deal?

jason mrazDar pana in vara, mai avem Jason Mraz la Bucuresti, la Sala Radio, pe 11 martie. Bilete va puteti lua deja de aici, iar pretul lor este intre 125 si 250 de RON. Enjoy I’m Yours sau Love Someone.

Vara, ne intoarcem in Bucuresti

Dupa asta, avem Natalie Imbruglia tot la Bucuresti, de data aceasta la Beraria H. Mai multe informatii gasesti aici. Apoi, in mai Deep Purple revine in Romania, tot in capitala, intr-un concert la Romexpo. Bilete puteti gasi aici.

Si, intorcandu-ne la vara, iunie se anunta o luna foarte incarcata. Avem un super concert tot in Bucuresti, dar pe Arena Nationala, unde ne asteapta Kings of Leon. Bilete poti sa iti iei deja de aici si sunt intre 95 si 500 de RON. Nu mai mergem pana la Sziget sa ii vedem, dau ei o fuga pana aici. Good job, guys. We are now Closer to Sex on Fire. Iar concertul lor este urmat de un altul la fel de tare: Placebo revine la Bucuresti, la Arenele Romane. Bilete sunt 190 RON si ti le poti lua de aici.

placebo

Anul asta, muzica suna bine

Si, pe langa cele de mai sus, mai avem niste concerte misto: 6 aprilie – Apocalyptica la Bucuresti, pe 20 aprilie Pink Martini revin tot in capitala, pe 25 aprilie o putem asculta LIVE pe Omara Poruonto. Apoi, pe 20 iunie revine la Bucuresti chitaristul de jazz-fusion, Al Di Meola, iar la 2 zile distanta canta si Andrea Bocelli. Pe 29 iunie Evanescence are concert la Arenele Romane, iar in weekend-ul 24-25 iunie, tot la Arenele Romane, canta Sepultura in cadrul festivalului METALHEAD Meeting 2017. 

Deci, ne vedem la concerte, da? Sa ne bucuram de muzica buna! Nu stiu cum facem cu concediile, dar ne descuram noi cumva 😀.

 

 

 

Share: