#rezistam

Cum oamenii “puterii” nu ne lasa visurile in pace si ne fac sa iesim in fiecare zi in strada, m-am gandit sa fim si pregatiti sa mai induram cateva zile frigul, foamea, setea sau de orele tarzii care ne gasesc tot acolo, strigand (alt dusman deocamdata nici sa nu se gandeasca la victorie, suntem pregatiti sa #rezistam).

Prin urmare, hai sa fim siguri pe noi si pe ce ne dorim. Si daca avem si ceva din cele de mai jos, atunci pana nu se lasa ei, noi sigur nu ne lasam.

Ghidul protestatarului roman

  1. Un mesaj pentru Liviu si ai lui, ca tot ne spun ca nu stim de ce suntem in strada. Fraieri manipulati ce suntem. Oooof.
  2. Ia cu tine un carnat, poate si niste branza, chiar si o muratura. Si neaparat niste paine. Foame nu te poate invinge, dar clar de cina nu o sa ai timp. Asa ca, ia cu tine niste merinde. Sa ai de protest.
  3. Neaparat sa ai niste ceai fierbinte sa te incalzesti. S-au gandit deja si cateva business-uri din zona la acest lucru. #good #tinerimea #suntemmulti
  4. Sa ai la tine o pereche de sosete de schimb. Nu se stie cum te uiti la picioare si te apuca dardauitul. Iar asta nu e o scuza, de acord?
  5. Poate ai vreun resou pe acasa? Bun sa prajesti si carnatul, dar sa te si incalzesti decent.
  6. O baterie externa pentru desi in piata nu prea ai nici semnal si nici net, o sa tot folosesti telefonul si crede-ma o sa ramai fara baterie. Si daca nu o s-o patesti tu, sigur cineva de langa tine o sa aiba nevoie #sharingiscaring.
  7. Servetele. Nu se stie cand o sa ai nevoie. Doar e frig si ai stat atatea zile in strada.
  8. Si sa ai la tine o caciula si un fular in plus. Seara se lasa frigul si nu ai vrea sa te vada mama la televizor si sa te sune ingrijorata “Mama, nu aveai caciula, o sa racesti”.
  9. Prieteni langa tine. Protestul se traieste cel mai bine in multime.

Dar cel mai important, sa ai rabdare, curaj, respect si iubire pentru Romania (pe asta mai ales sa nu ti-o pierzi).

Hai ca suntem pregatiti. Ne vedem zi de zi in piata.

#rezistam

Share: