presto pizza

Melodia zice că … ne vedem joi, ne vedem joi. Eu vă zic că joia este ziua aia în care am voie să mănânc orice. Adică ziua în care îmi fac de cap. Și nu există ceva mai bun decât să o pizza sau un burger. Poate doar ceva dulce (hmmm). Așa că astăzi a fost ziua aceea în care abia așteptam să ajung acasă. Parcă nu există nimic mai plăcut decât momentul în care după ce ai muncit toată ziua ajungi acasă și te întâmpină cea mai frumoasă și mai gustoasă surpriză: comanda pe care ai făcut-o la Presto Pizza.

Vă zic eu: e ca atunci când te trezești după două zile de week-end și îți dai seama că ești în concediu și mai ai încă vreo două zile libere.

Și vă spun un secret: nu putea să existe o seara mai potrivită decât astăzi și asta nu pentru că sunt meciuri de fotbal (deși am înțeles că o seara de sport fără pizza parcă e ca un meci care se termină 0-0), nici pentru că am început vreun nou serial (deși aș putea să vă recomand să vă uitați la Sharp Objects – HBO sau la noul sezon din Orange is the New Black – Netflix), ci pentru că mâncarea celor de la Presto Pizza îmi dă energie pentru proiectul nou la care lucrez acum. Nu vă spun mai multe, dar sper că în toamnă să ne bucurăm împreună de un nou site – cică o să aibă numele unei păsări și o să fie despre cea mai tare pasiune a mea (nu vă spun care, pasiune importantă care se încheie cu #binging).

Eu mi-am comandat de la Presto Pizza așa:

  1. Pizza quattro formaggi
  2. Meniu Bacon Cheeseburger

Ambele au fost super yuuuuuuummy – recomand ❤

Iar dacă aveți chef de ceva dulce, am înțeles că o să găsiți în meniu super prăjituri. Și că trebuie să încercați neapărat înghețata lor artizanală.

Și ce este cel mai tare, cei de la Presto Pizza au acum o super ofertă – pentru orice comandă de minim 70 de lei pe care o faci online sau prin aplicație, poți câștiga super premii. Și chestia asta cu super premii nu e deloc glumă … ai zilnic șansa să câștigi premii instant. Și odată pe săptămână oamenii pun la bătaie 1 Galaxy S9, să faci super poze la mâncărurile gustoase pe care le comanzi de la ei și vrei să le postezi pe Instagram.

Așa că, data viitoare când îți este foame, deschide telefonul, intră în aplicația Presto Pizza (iOS și Android) și ia-ți de mâncare. E super bună!

Share: