digital natives

Millennials, un buzzwords foarte popular în ultimii ani în publicitate. Mai nou, trebuie să facem totul pentru a-i înțelege pe cei din noua Generație Z. Dar cine este acest nou val de consumatori și cum trebuie să comunicăm pe limba lor? Vă invit la We Love Digital Forum 2017 să discutam despre cum putem să comunicam cu digital natives.

The old. The new. The trendy. The digital world. The digital natives.

Atunci când am intrat eu în media, încercam din răsputeri să îi facem pe oameni să înțeleagă conceptul de mobile first. Și mai apoi, odată cu apariția Vocii României, să le arătăm ideea de second screen și cum să folosești aplicațiile de mobile complementar cu calculatorul (conținutul pe care îl găseam pe site-uri) sau telefonul (mainly pentru social media apps).

De atunci lucrurile s-au schimbat foarte mult. Iar importanța rețelelor sociale, schimbarea comportamentului userilor și mai ales, apariția unor noi audiențe născute deja cu calculatorul sau telefonul în față, au dus la transformarea pieței locala. Așa că, Facebook, Instagram, Youtube sau Snapchat au devenit must have-uri în toate planurile de comunicare. Cu toții știm că trebuie să fim acolo, dar cum ar fi mai bine să fim prezenți în aceste medii?

Pe 4 si pe 5 aprilie ne vedem la We Love Digital Forum 2017 alături de pionieri ai mediului de business local, precum și oameni din start-up-uri, companii din domeniul tehnologic, advertiseri sau instituții mass-media să vorbim despre cele mai noi tendințe din industria digitala.

Iar eu vă aștept în a doua zi a conferinței la workshop-ul “Engaging with digital Natives. De la conținut la comunicare digitală” alături de Lucian Hoștinar.

Bilete pentru We Love Digital Forum 2017. 

Share: