Budapesta

B
udapesta, long time, no see. De fapt, nu e chiar așa “long time”. Suntem deja prietene vechi, ne cunoaștem de vreo 4-5 vizite. Iar de anul trecut parcă nu te-ai schimbat prea tare. Îți spun sincer că nici anul acesta nu am venit doar să te vizitez, am venit, așa cum probabil ai aflat deja, pentru a le sustțne pe fetele de la CSM București. Mi-am pregatit vocea ca să strig mâine #haidefetele.

Oboseală și vreme neprietenoasă. În seara asta ne odihnim și ne încărcăm bateriile pentru meciurile de mâine.

După vreo noua ore am ajuns la Budapesta. Am stat cam mult la vamă (vreo 20-30 de min), așa că dacă te gândești la un astfel de drum să iei în calcul și oprirea asta. Nu ne-am întâlnit cu niciun suporter pe drum ?. Dar sper că mâine la sală să fie foarte mulți români.

În altă ordine de idei, îți recunosc, dragă Budapesta, că nu mi-a placut modul în care m-ai întâmpinat. Destul de frustrant să ieși la plimbare pe soare și să te întorci pe ploaie. Am o vagă impresie că problemele cu vremea sunt din cauza mea, totuși. La Varșovia eu am adus vremea urâtă și vântul îngrozitor, iar acum, tot eu am venit cu norii.

Însa, Facebook-ul a fost drăguț cu mine și m-a anunțat că de mâine o să iasă soarele. Să știi, draga mea Budapesta, că nu m-ar deranja deloc dacă soarele ar apărea datorită rezultatelor de la meciurile de mâine. Așadar, să plouă și mâine, dar să bată fetele în semifinală. Deal?

În seara aceasta ne odihnim și mâine mergem pregătiți la sală:

  1. tricouri avem ?
  2. vocea este pregatită
  3. vuvuzelele sunt și ele acordate

Suntem gata să strigăm #haidefetele. Ne vedem mâine!

Share: