haidefetele

#
haidefetele. De mâine ne mutăm în capitala Ungariei și a handbalului feminin. Așa că începând de mâine, vă dau zilnic întâlnire aici în acest #jurnaldesuporter. Week-endul acesta suntem alături de fetele de la CSM București care încearcă să păstreze titlul de Campioane ale Europei.

Anul asta este al treilea Final Four pentru mine.

Prima dată am vazut-o pe Cristina Neagu pierzând finala în fața Gyor-ului. Atunci am stat undeva sus într-una dintre tribune și nu am avut atât de mari emoții. Stresul, dar și bucuria au venit anul trecut. Atunci când am fost mândră să văd cum câteva sute de români au cucerit o sală întreagă de unguri. Când ad-hoc ne-am strâns într-o galerie. A doua zi ne salutam complici pe culoare și deja ne știam între noi, chiar fără să avem tricouri sau să ne vorbim o clipă. Știam că vom striga pentru aceleași fete. Este adevărat, nu știam că vom fi atât de fericiți la final. Dar nici că nu vom avea voce săptămâna următoare.

Anul trecut a fost foarte frumos. Dar anul acesta sigur o să fie ceva special. Cumva, am încredere în aceste fete. După un sezon care ne-a dominat, într-un final l-am cucerit. Așa că, indiferent de ce o să se întâmple, sper să fie sute (poate mii) de români care să le susțină. Au nevoie să simtă asta. Și la final, poate câțiva zeci sau sute de suporteri care să le aștepte la hotel și să le felicite.

Ne vedem zilnic aici, în acest #jurnaldesuporter.

De mâine și până duminică seara vă dau întâlnire atât aici, cât și pe Facebook. Voi încerca să scriu cât mai mult. Și să vă aduc, în acest jurnal digital, atmosfera din Final Four-ul de la Budapesta. Dacă o să fii acolo, dă-mi un semn și hai să făcem galerie împreună ?.

Iar dacă nu poți ajunge la Budapesta, ar fi bine să le susții pe fete chiar și de acasa. Folosește hashtag-ul #haidefetele pe social media și trimite-le mesajul tău de susținere. Mai multe detalii despre campania #haidetele găsești aici.

Share: