pow wow

Unde mai ieșim în centrul Bucureștiului? De data aceasta ne oprim pe Calea Victoriei (vis-a-vis de Radisson) la Pow Wow. Un loc cozy și hipsteresc în care se măncă bine și se ascultă o muzică foarte faină. Așa că pe ritmuri electro-reggae-jazzy intrăm în poveste.

Recomandare: înainte să faceți cunoștință cu Pow Wow, ar fi bine să ascultați melodiile de mai jos ca să intrați în mood. Cam asta este atmosfera pe care o veți găsi aici. Și cred că este punctul forte al locului. Au de altfel și un spatiu de DJ și în unele seri au loc și concerte la Pow Wow.

Un loc fain de stat la povești.

Ziceam ca Pow Wow este un loc cozy, dar se și mănâncă bine. Probabil că în week-end este mai aglomerat, dar joi seara a fost chiar liniște. Fără rezervare am găsit fără probleme masă. În plus, poți să stai și la bar, păcat că în România nu există aceasta tradiție. Dar barul celor de la Pow Wow arată tare cool, așa că ar fi chiar păcat dacă ajungi aici intr-o seară și vrei să stai la un pahar de vorbă cu prietenii să nu stați la bar (cred că și muzică se aude mai bine de acolo).

Recomandare: dacă este vremea frumoasă, ar merge să îți bei cafeaua stând la soare pe terasa lor care arată ca un “ponton”.

Nu au un meniu foarte încărcat, dar poți alege dintre câteva feluri de salate, paste, baghete sau fripturi. Iar burgerul lor este chiar bun, îl recomand. În plus ți-l aduc împreună cu “cartofii pow wow” cu care cred ca vei avea o relație de tipul hate them or love them. Sunt niște cartofi tăiați fâșii extrem de subțiri si crocante. Specialitatea casei acești cartori care pe mine nu m-au dat pe spate, dar sunt interesanți și merită încercați.

Prețurile sunt ca în centru. 35 de lei un burger (carnea de vită foarte gustoasă, cartofi + salată), iar dacă vrei să ieși doar la o cafea – un caffe latte este cam 14 lei. Două persoane cu un fel principal și o băutură dau în jur de 100 de lei. Decent.

p.s. E un loc fain care ar putea fi comunicat mai bine. Cel puțin pe partea de social media, chiar ar trebui să lucreze puțin 😀.

Share: